Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Tyger Tyger (Goblin Wars #1)- Kersten Hamilton

**Read this review in ENGLISH**


Η καλύτερη φίλη της Teagan Wylltson, η Abby ονειρεύεται ότι τρομακτικά πλάσματα- γκόμπλινς, shapesifters, και όντα απόκοσμης ομορφιάς αλλά τρομερής σκληρότητας- κυνηγάνε την Teagan. Όμως η Abby πάντα σκαρφίζεται τρελά πράγματα οπότε η Teagan δεν ανησυχεί. Η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Στην πραγματικότητα είναι τέλεια. Βρίσκεται σε καλό δρόμο για μια υποτροφία κολλεγίου. Έχει μια εκπληκτική δουλειά. Είναι συγκεντρωμένη στο σχολείο, στη δουλειά της και στο μέλλον της. Όχι αγόρια, όχι ερωτικές ανησυχίες, όχι προβλήματα.
Μέχρι που φτάνει ο Finn Mac Cumhail. Ο Finnέχει και ο ίδιος λίγη απόκοσμη ομορφιά. Έχει μια δολοφονική προφορά και χαμόγελο που λυγίζει τα γόνατα. Και είτε είναι τρελός, είτε στοιχειώνει τα όνειρα της Abby, γιατί και αυτός μιλάει για γκόμπλινς … και για το ότι είναι Ο Mac Cumhail, γεννημένος να μάχεται κάθε είδους γκόμπλιν. Ο Finn ξέρει δυο-τρία πράγματα σχετικά με πάλη. Κάτι το οποίο είναι πολύ καλό, γιατί αυτή τη φορά η Abby έχει δίκιο.
Τα γκόμπλινς έρχονται.

Σε αυτό το βιβλίο η συγγραφέας αξιοποιώντας ευφάνταστα υλικό από την ιρλανδική παράδοση δημιουργεί έναν κόσμο μαγευτικό και όμορφο, αλλά ταυτόχρονα μυστήριο και επικίνδυνο, στον οποίο κατοικούν πρωτόγνωρα πλάσματα.
Η πλοκή είναι καλογραμμένη και εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει στον αναγνώστη να γνωρίσει τους χαρακτήρες και τον κόσμο των γκόμπλιν. Το ενδιαφέρον του αναγνώστη αιχμαλωτίζεται από την πρώτη στιγμή, ενώ το τέλος θα τον αιφνιδιάσει και θα ανακαλύψει ότι περιμένει με ανυπομονησία τη συνέχεια της ιστορίας.
Με αυτό το βιβλίο θα μπείτε σε έναν κόσμο που δε θα θέλετε να αφήσετε!! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!
Μπορείτε να το παραγγείλετε σ'αυτήν την ιστοσελίδα.

Βαθμολογία: 5/5
Goblin Wars- Book One

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails