Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Movie's Corner

Marvel Heroes On Theatres. Part 1


Στην ταινία The Punisher(2004), ο μυστικός πράκτορας Frank Castle αποσύρεται από την ενεργό δράση μετά την τελευταία αποστολή του, στην οποία σκοτώνεται κατά λάθος ο Bobby Saint. Η οικογένεια Saint θέλει να εκδικηθεί το θάνατό του, για αυτό και δολοφονούν την όλη την οικογένεια του Frank. Ο Frank γλιτώνει από τύχη και βάζει σκοπό της ζωής του να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για το θάνατο των δικών του.
Στην ταινία The Incredible Hulk(2008), ο Edward Norton υποδύεται τον Bruce Banner. Ο Bruce, λόγω ενός επιστημονικού πειράματος με την ακτινοβολία Γ που πήγε στραβά, κάθε φορά που θυμώνει μετατρέπεται σε ένα πελώριο, πράσινο τέρας, τον Hulk. Ταυτόχρονα με το να ψάχνει μια θεραπεία, κρύβεται από τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών, που τον καταδιώκει προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την ακτινοβολία Γ ως όπλο. Δεν καταφέρνει όμως να παραμείνει για πάντα κρυμμένος…


Στην ταινία Iron Man(2008), ο Tony Stark(Robert Downey Jr.), διευθυντής μιας εταιρίας κατασκευής όπλων, επισκέπτεται την Παλαιστίνη για την επίδειξη ενός νέου πυραύλου. Σε μια διαπλοκή ,που συμβαίνει λίγο αργότερα, πιάνεται αιχμάλωτος από μια ομάδα παλαιστινίων, οι οποίοι του ζητάνε να τους φτιάξει τον πύραυλο. Ο Tony Stark αποφασίζει να φτιάξει ένα είδος πανοπλίας, για να αποδράσει. Και έτσι, γεννιέται ο Iron Man. Η ιστορία ενός ανθρώπου που αντιμετώπισε το θάνατο και την προδοσία και βγήκε νικητής. Αναμένεται και συνέχεια, με συνεργασία του Iron Man με τον Hulk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails