Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΓΙΚΕΣ ιστοΣΕΛΙΔΕΣ..


Όντας λάτρης του φανταστικού περνάω αρκετές ώρες στον υπολογιστή μου επισκεπτόμενη τις φανταστικές ιστοσελίδες. Ιστοσελίδες που αναφέρονται στους κόσμους του φανταστικού και τους κατοίκους του καθώς και σε όλα όσα αρνούμαστε να δούμε, αλλά βλέπουμε με την άκρη του ματιού μας.
Η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού ανανέωσε την ιστοσελίδα της. Επισκεφτείτε την διεύθυνση www.fantasmagoria.gr  και ενημερωθείτε για κάθε τι που ανήκει στη σφαίρα του μεταφυσικού.
Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα είναι αυτή της Φοιτητικής Λέσχης Φανταστικής Λογοτεχνίας(Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ). Πρόκειται για την προσπάθεια φοιτητών να οριοθετήσουν και να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό το λογοτεχνικό είδος της φαντασίας, που συχνά παραμερίζεται στις μέρες μας.
Και για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε συζητήσεις για την φανταστική λογοτεχνία και όχι μόνο, επισκεφτείτε το forum fantasy-horizons.forumotion.com. Εδώ και ενάμιση μήνα περίπου είμαι  και εγώ μέλος του forum ( ως Creative Mind ) και συμμετέχω στις διάφορες συζητήσεις. Είμαστε 94 μέλη και όλο αυξανόμαστε… Επισκεφτείτε το και θα με θυμηθείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails