Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Τι θα δούμε στον 3ο κύκλο του True Blood?Αυτές τις μέρες είδα για τρίτη φορά τους 2 πρώτους κύκλους της σειράς και αποφάσισα να καταγράψω τις σκέψεις μου πάνω στο τι θα δούμε στην επόμενη σεζόν που βγαίνει τον Ιούνιο..
1.     Το βασικό ερώτημα: ποιος απήγαγε τον Bill? Και η Sookie θα καταλάβει νωρίς ότι τον απήγαγαν ή θα νομίσει ότι έφυγε επειδή τσατίστηκε; Για το δεύτερο ερώτημα δεν ξέρω… Πάντως δεν νομίζω να ευθύνεται ο Eric για την απαγωγή του Bill, γιατί θα ήταν πασιφανές μετά το διάλογό του με τη Βασίλισσα( I will take care of Bill Compton personally). Αλλά αν δεν είναι αυτός, τότε ποιος;
2.     Θα δούμε τον Eric με τη Sookie? Μου άρεσε πάρα πολύ που στη δεύτερη σεζόν βλέπουμε μια πιο ευαίσθητη πλευρά του και που υπονοείται ότι είναι ερωτευμένος με τη Sookie… Πιστεύω ότι είναι και θέλω πραγματικά να τους δω μαζί… Εκρηκτικός συνδυασμός!!
3.     Τι παίζει με τους γονείς του Sam? Ότι θα τους βρει, θα τους βρει. Αλλά γιατί η θετή μητέρα του δεν ήθελε να του πει τα ονόματά τους και γιατί του είπε ότι είναι πολύ κακοί άνθρωποι; Άντε να δούμε…
4.     Τι θα γίνει με τη Jessica και τον Hoyt? Αυτό το ζευγάρι μου άρεσε πάρα πολύ και στεναχωρήθηκα πολύ που μάλωσαν..
5.     Και κάτι ακόμα… Τι τρέχει με τον Jason? Στην πρώτη σεζόν, όταν ο Bill διηγούνταν στην συνάντηση των Decedents of the Glorious Dead την ιστορία με το αγόρι που φώναζε για βοήθεια στη μέση του πεδίου της μάχης, ο Jason-που ήταν βέβαια φτιαγμένος- είδε ότι αυτός ήταν αυτό το παιδί. Συν το ότι η Amy του έλεγε ότι ήταν αρχαία ψυχή. Συν την αντίδρασή του στο τέλος της δεύτερης σεζόν για την πόλη του και ότι θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει. Πιστεύω ότι πρόκειται για τη μετεμψύχωση του παιδιού για το οποίο μιλούσε ο Bill. Και έχω την εντύπωση ότι ο Bill κάτι ξέρει για αυτό.
Όσοι από εσάς έχουν δει τις 2 πρώτες σεζόν τι πιστεύετε ότι θα γίνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails