Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Angel Words- Doreen and Grant Virtue

**Read this review in ENGLISH**

Όταν η Doreen και ο γιος της Grant Virtue κατέγραφαν podcasts, παρατήρησαν ότι κάθε φορά που αυτή έλεγε τη λέξη «άγγελος», τα ηχητικά γραφικά έπαιρναν ένα σχήμα που έμοιαζε σε φτερά αγγέλου. Έτσι μελέτησαν και άλλες λέξεις και διαπίστωσαν ότι όσες λέξεις είχαν μια πνευματική βάση ή βασίζονταν στην αγάπη είχαν μεγάλες γραφικές παραστάσεις. Πειραματίστηκαν και με το να λένε αρνητικές λέξεις και ανακάλυψαν ότι η εμφάνισή τους ήταν τελείως διαφορετική: στενή και μικρή.
Όπως και το έργο του Masaru Emoto με τους κρυστάλλους νερού, το βιβλίο Angel Words μας δίνει οπτική απόδειξη για τη δύναμη και τον αντίκτυπο ενός λεξιλογίου βασισμένου στην αγάπη. Θα καταλάβετε γιατί τα θετικά λόγια εκφράζουν την περισσότερη ενέργεια και επομένως τη μεγαλύτερη δύναμη για την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Θα δείτε επίσης πως οι αρνητικές λέξεις έχουν χαμηλή ενέργεια και θα διαβάσετε πως μπορούν να ελκύσουν πραγματικά αρνητικές εμπειρίες σε εσάς.
Αυτό το αξέχαστο βιβλίο θα σας παρακινήσει αμέσως να διαλέγετε θετικά λόγια!

Το ιδιαίτερο με αυτό το βιβλίο είναι η εικονογράφηση: μέσα από τις φωτογραφίες των ηχητικών κυμάτων που παράγουν θετικές και αρνητικές λέξεις η Doreen και ο Grant Virtue αποδεικνύουν πως όσα λέμε και φυσικά ο τρόπος που τα λέμε μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μας. Και δε μένουν σε αυτό- με έναν έξυπνο και παραγωγικό τρόπο μεταλλάσουν τα γνωστά «κλισέ» που χρησιμοποιούμε στο καθημερινό μας λεξιλόγιο σε φράσεις που εκπέμπουν θετικά μηνύματα.
Προσέξτε αυτό όμως: πάνω από όλα σημασία έχει ό,τι λέει κανείς να πηγάζει αληθινά από μέσα του. Μόνο τότε οι λέξεις έχουν νόημα.

Το Angel Words θα κυκλοφορήσει από τις 15 Νοεμβρίου. Παραγγείλτε το σ'αυτήν την ιστοσελίδα.


Βαθμολογία: 4/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails