Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Archangels 101- Doreen Virtue

**Read this review in ENGLISH**


Λεγεώνες αξιόπιστων και γεμάτων αγάπη αρχαγγέλων μας προσέχουν και κάθε άνθρωπος μπορεί να αναπτύξει μια ακόμα πιο στενή σχέση με αυτούς μαθαίνοντας τα ονόματά τους και τις «ειδικότητές» τους. Σε αυτό το ανυψωτικό βιβλίο, το οποίο δεν έχει κάποια συγκεκριμένη θρησκευτική κατεύθυνση, η Doreen Virtue σας βοηθάει να έρθετε σε επαφή με τους 15 αγαπημένους της αρχαγγέλους-θα διαβάσετε αληθινές ιστορίες ανθρώπων που έλαβαν προστασία, θαυματουργές θεραπείες και καταπληκτική καθοδήγηση από αυτά τα ουράνια όντα.

Οι Αρχάγγελοι θέλουν να βοηθήσουν τον καθένα από εσάς να ζήσει μια πιο υγιή και χαρούμενη ζωή. Όντας απεριόριστα όντα, οι αρχάγγελοι μπορούν να βοηθήσουν όλους τους ανθρώπους ταυτόχρονα, και αυτό το συναρπαστικό βιβλίο θα σας διδάξει σε ποιους αρχαγγέλους να απευθύνεστε για διάφορες περιπτώσεις. Είτε είστε καινούριοι στο να εργάζεστε με τους αγγέλους, είτε πιστεύετε στους αγγέλους όλη σας τη ζωή, θα επιστρέφετε σε αυτό το βιβλίο ξανά και ξανά.
Ανέκαθεν πίστευα στους αγγέλους και ότι μπορούν να μας βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές μας. Όμως, το βιβλίο αυτό περιγράφει μια γενικότερη εικόνα των αρχαγγέλων: μπορούν και θέλουν να μας βοηθήσουν σε κάθε πτυχή της ζωής μας, όσο απλή και ασήμαντη φαίνεται αυτή σε μας. Αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να δεχτούμε την αγάπη και τη θαυματουργή δύναμή τους!

Το βιβλίο Archangels 101 είναι κατάλληλο για μια πρώτη επαφή με τον κόσμο των αγγέλων- η συγγραφέας, χρησιμοποιώντας στοιχεία από πολλές και διαφορετικές παραδόσεις, παρουσιάζει με κατανοητό τρόπο τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των 15 αγαπημένων της αρχαγγέλων. Οι πραγματικές ιστορίες που περιέχονται στο βιβλίο βοηθάνε τον αναγνώστη να συνειδητοποιήσει ότι ναι, οι αρχάγγελοι είναι δίπλα μας όποτε το ζητήσουμε, ενώ παράλληλα οι προσευχές προς τον κάθε αρχάγγελο είναι απλά μοναδικές.
Ένα εκπληκτικό βιβλίο από μια εκπληκτική συγγραφέα. Σας προτείνω να το διαβάσετε και να ψάξετε και άλλα βιβλία της Doreen Virtue.


Το Archangels 101 θα κυκλοφορήσει από την 1η Οκτωβρίου. Παραγγείλτε το σ'αυτήν την ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails