Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

FINDER: TALISMAN- Carla Speed McNeil

***READ THIS REVIEW IN ENGLISH***

Σύνοψη:
Το graphic novel "Finder: Talisman" είναι μια εξαιρετική εισαγωγή σε έναν εκπληκτικό κόσμο! Από το 1996, η σειρά Finder έχει θέσει τον πήχη για την αφήγηση επιστημονικής φαντασίας, με έναν πλούσιο, περίπλοκο κόσμο και επιβλητικούς χαρακτήρες. Το Finder: Talisman είναι η ιστορία ενός βιβλίου-του βιβλίου που έχει αγαπηθεί από τους περιθωριακούς και τους ναυαγούς, που παρόλο το έχεις δει μια μόνο φορά, το λαχταράς για πάντα- και της Marcie, του παιδιού που ποτέ δεν παρατάει την αναζήτησή του για μαγεία και νόημα. Τώρα, η αγαπημένη ιστορία των φαν συγκεντρώνεται σε μια νέα σκληρόδετη έκδοση.

Οι σκέψεις μου:


Η Carla Speed McNeil καταφέρνει να περιγράψει τη ζωή καθένα από εμάς που λατρεύουμε τα βιβλία, το πώς νιώθουμε για αυτά, το πόσο μανιωδώς αναζητούμε καινούριες ιστορίες να καταβροχθίσουμε αλλά και την αγάπη μας για αυτές που άγγιξαν την ψυχή μας.
Περιγράφει τη ζωή των επίδοξων συγγραφέων, την προσπάθειά τους να αποτυπώσουν στο χαρτί την αχαλίνωτη φαντασία τους, την αγωνία τους για το αν οι αναγνώστες θα απολαύσουν την ιστορία τους.
Όλα αυτά μέσα στο πλαίσιο μιας σειράς comics επιστημονικής φαντασίας που χρονολογείται από το 1996 και αριθμεί πολλούς φαν. Το graphic novelFinder: Talisman” ήταν η πρώτη μου επαφή με τη σειρά αυτή και ενώ δε χρειάζεται να έχεις διαβάσει κι άλλα comics της σειράς για να μπεις στο νόημα της ιστορίας σίγουρα θα διαβάσω και τα υπόλοιπα!

Η συγγραφέας στο site της δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να διαβάσουν μια ιστορία της σειράς Finder δωρεάν! Enjoy:

http://www.lightspeedpress.com/?webcomic_post=001

*Thanks to NetGalley and Dark Horse Comics for this galley

Βαθμολογία: 4/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails