Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

The Flash Vol.1: Move forward (The New 52)

by Francis Manapul and Brian Buccellato
***READ THIS REVIEW IN ENGLISH***

Σύνοψη:


Σε αυτή την πρώτη DC COMICS-THE NEW 52 συλλογή του Flash, η Mob Rule ξεκινά μια εγκληματική επιχείρηση που βυθίζει την Central City στο σκοτάδι! Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί ο Flash να σώσει την πόλη του είναι να καταστήσει την εγκεφαλική λειτουργία του ακόμα πιο γρήγορη από πριν- αλλά όσο κι αν αυτό το βοηθάει, έχει ένα υψηλό κόστος.
Συγκεντρώνει τα τεύχη #1-8 της μηνιαίας σειράς.

Οι σκέψεις μου:

Το καλύτερο στοιχείο αυτού του κόμικς; Η εικονογράφησή του.
Έντονη και δυναμική, απεικονίζει με επιτυχία την ταχύτητα του Flash και τα διάφορα οπτικοακουστικά ερεθίσματα που αυτός λαμβάνει κάθε στιγμή.

Η ιστορία; Πολλά υποσχόμενη! Χάρη του γεγονότος ότι σχεδόν σε κάθε τεύχος του τόμου ο Flash αντιμετωπίζει διαφορετικούς αντιπάλους, γνωρίζουμε διάφορους χαρακτήρες και απ' τη στιγμή που δεν μαθαίνουμε αμέσως την εξέλιξη των γεγονότων, έχουμε πολλά αναπάντητα ερωτήματα των οποίων την απάντηση ανυπομονούμε να διαβάσουμε στα επόμενα τεύχη.

Ο λόγος που επέλεξα να διαβάσω αυτό το κόμικς ήταν να γνωρίσω περισσότερα για τον Flash- παρόλο που ανέκαθεν τον συμπαθούσα, δεν ήξερα πολλά για το χαρακτήρα του και για το παρελθόν του. Χάρη στη DC Comics και τις "New 52" σειρές, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ήρωες της απ' την αρχή.

Αν θέλεις να διαβάσεις μια ωραία ιστορία με συναρπαστικές εικόνες, αυτό το κόμικς είναι για σένα!

*Thanks to Edelweiss and DC Comics for providing me this galley.

Αξιολόγηση: 4/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails