Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Χόμπιτ: Ένα αναπάντεχο ταξίδι


Επιτέλους ήρθε η στιγμή και το Hobbit προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες!! Με πρωταγωνιστή έναν αγαπημένο μου ηθοποιό, τον οποίo γνώρισα πρόσφατα μέσω της σειράς Sherlock του BBC, με τον Ian McKellen να μας θυμίζει τις ωραίες στιγμές του Άρχοντα και με τον Andy Serki να  κλέβει την παράσταση, αποτελεί μια αξιόλογη προσθήκη στις μυθικές ταινίες του Άρχοντα.
Πριν δω την ταινία, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πραγματικά μου έλειπε να δω μια ταινία με τη μυθολογία της Μέσης Γης. Αλλά μόλις εμφανίστηκε το Δακτυλίδι…. my preciousss!! Επιτέλους το ξαναβλέπουμε!! Και να μου το θυμηθείτε ότι από εκείνη τη στιγμή δε θα θέλετε να τελειώσει η ταινία… Βέβαια, αυτό θα οφείλεται στις σκηνές με το Gollum, στις οποίες γέλασα τόσο πολύ!
Φτάνει όμως, δε λέω τίποτε άλλο για να μην σας το χαλάσω!!Απλά μη χάνετε χρόνο- τρέξτε να το δείτε!! Και αξίζει να το δείτε σε 3D, οπότε μη το σκέφτεστε καν να το δείτε σε απλή μορφή.

…. Και όσοι είστε φαν του Tolkien, έχετε μάθει τον Νοέμβριο του 2011 κυκλοφόρησε το Hobbit μετην original εικονογράφηση του Tolkien; Αν όχι, καλό θα είναι να το τσεκάρετε!! Εγώ τουλάχιστον σκοπεύω να το πάρω κάποια στιγμή!!

2 σχόλια:

Αλίκη Σκούφα είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το βιβλίο με την original εικονογράφηση του Τόλκιν, αν και γενικά οι ξένοι έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλές υπέροχες πολυτελείς εκδόσεις!

Και το 3D (το απλό) ήταν αρκετά καλό, αλλά η ταινία μου άρεσε τόσο που και 2D το ίδιο θα το λάτρευα!!

Creative Mind είπε...

Εννοείται ότι ήταν εκπληκτική η ταινία, απλά με το 3D τη ζούσες πραγματικά!
Όσο για το βιβλίο, έχω ψηθεί πολύ να το αγοράσω, και τώρα που το βρήκα και σε προσφορά στα Public, από 33€, μόνο 19€ μέσω internet, δε με σταματάει τίποτα!!!

http://www.public.gr/product/books/english/literature/science-fiction/the-art-of-the-hobbit/prod1560277pp/

Related Posts with Thumbnails