Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

The Legend of Zelda: Hyrule Historia

***READ THIS REVIEW IN ENGLISH***


Σύνοψη:
Οι εκδόσεις Dark Horse Books και η Nintendo συνεργάζονται για να σας φέρουν το "The Legend of Zelda: Hyrule Historia", το οποίο περιέχει μια απαράμιλλη συλλογή ιστορικών πληροφοριών σχετικά με το παιχνίδι The Legend Of Zelda. Αυτή η όμορφη έκδοση με σκληρό εξώφυλλο περιλαμβάνει concept art που δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ πριν, την πλήρη ιστορία του Hyrule, την επίσημη χρονολογική σειρά των παιχνιδιών και πολλά περισσότερα! Αρχίζοντας με μια διορατική εισαγωγή του θρυλικού παραγωγού και σχεδιαστή των video-games Donkey Kong, Mario, και The Legend of Zelda, Shigeru Miyamoto, αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο πληροφορίες για την ιστορία των περιπετειών του Link από τους ίδιους τους δημιουργούς. Κα για μπόνους, το  The Legend of Zelda: Hyrule Historia περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό comic από τον κύριο δημιουργό των manga του The Legend of Zelda- Akira Himekawa!

Οι σκέψεις μου:

Χωρισμένο σε 4 μέρη, το The Legend of Zelda: Hyrule Historia είναι μια απαραίτητη προσθήκη στη βιβλιοθήκη των gamers. Η αλήθεια είναι ότι εστιάζει αρκετά στο "Skyward Sword", καθώς ένα κεφάλαιο από τα τέσσερα αφορά αποκλειστικά αυτό, αλλά κάτι τέτοιο είναι κατανοητό καθώς το βιβλίο αυτό αρχικά αποτελούσε συνοδευτικό του παιχνιδιού στην Ιαπωνία.

Γιορτάστε λοιπόν τα 25 χρόνια του Legend of Zelda με μια ανασκόπηση της χρονολογίας του Hyrule και μάθετε τα πάντα για την ιστορία των αναγεννήσεων του Link και της Zelda, με concept art από τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς και δείτε το πώς δημιουργήθηκαν οι κεντρικοί χαρακτήρες τους και οι πληθυσμοί τους, και θα καταλήξετε σε ένα εκπληκτικό και από άποψης τέχνης και από άποψης πλοκής manga, που αφηγείται την πρώτη ιστορία της Zelda- πως ο κόσμος της χώρας Hylia μετοίκησε στους ουρανούς.

Κι όλα αυτά, με σχόλια του προσωπικού και με διάσπαρτες λεπτομέρειες που θα εξιτάρει κάθε φαν του παιχνιδιού!

*Thanks to Net Galley and Diamond Book Distributors for this galley


Αξιολόγηση: 4/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails