Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

DOCTOR WHO- The Forgotten

***READ THIS REVIEW IN ENGLISH***

Σύνοψη:
 Doctor και η Martha απομονωμένοι σε ένα παράξενο μουσείο που είναι αφιερωμένο σ' αυτόν και χωρίς να μπορούν να βρουν την TARDIS πρέπει να βγάλουν άκρη πως και γιατί βρέθηκαν εκεί- υπάρχει όμως μια μικρή δυσκολία: ο Doctor έχει χάσει τις αναμνήσεις κάθε προηγούμενης ενσάρκωσής του. Με τη βοήθεια αντικειμένων που κάθε προηγούμενος Doctor είχε στην κατοχή του, ο Doctor πρέπει να προσπαθήσει να ανακτήσει τις αναμνήσεις του πριν να είναι αργά, ξεκινώντας με τις αναμνήσεις της πρώτης του ενσάρκωσης, που περιλαμβάνουν την Susan, την Barbara και τον Ian... και περνώντας γρήγορα στη Joe και τον Jamie, και πολλούς άλλους! Αυτή η ολοκαίνουρια σειρά κόμικς γραμμένη από τον Tonny Lee (Starhip Troopers) περιλαμβάνει την δουλεία της εικονογράφου Pia Guerra στο πρώτη της μηνιαία σειρά κόμικς μετά το Y The Last Man.

Οι σκέψεις μου:

Αυτό το κόμικ είναι τόσο ένα αναμνηστικό "κειμήλιο" για τους φαν της σειράς, αλλά και μια δοκιμή για όσους θέλουν τόσο καιρό να πάρουν μια γεύση από Doctor Who.
Σε κάθε κεφάλαιο ρίχνουμε μια ματιά στις προηγούμενες αναμνήσεις του Doctor, βλέποντας αυτόν και τους συντρόφους του να ζούνε χωροχρονικές περιπέτειες!
Το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να βρω σ' αυτό το κόμικ είναι οι λίγες σελίδες του- θέλω κι άλλο!!!
και μια φιλική συμβουλή για όσους δεν έχουν δει επεισόδια με όλους τους Doctors- αρχίστε να εξοπλίζεστε σιγά σιγά γιατί διαβάζοντας αυτό το κόμικ θα σας ανοίξει η όρεξη!!
Allons-y!!

*Thanks to NetGalley and Diamond Book Distributors for this galley.
Αξιολόγηση: 4/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails