Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

POISON STUDY- Maria V.Snyder

Η Yelena περιμένει την εκτέλεσή της, όταν της προσφέρεται μια παράξενη ευκαιρία. Θα γεύεται τα καλύτερα φαγητά, θα μένει στο παλάτι και θα κινδυνεύει να σκοτωθεί από όποιον προσπαθεί να δολοφονήσει τον Διοικητή της Ixia.
Επιλέγει, λοιπόν, να γίνει δοκιμαστής φαγητού. Αλλά ο αρχηγός της ασφάλειας, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, της χορηγεί Σκόνη Πεταλούδας και η Yelena θα ξεφύγει από το φρικτό θάνατο που προκαλεί μόνο αν λαμβάνει καθημερινά το αντίδοτο του δηλητηρίου.
Ενώ η Yelena προσπαθεί να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση, όλο και περισσότεροι κίνδυνοι εμφανίζονται. Επαναστάτες προσπαθούν να καταλάβουν την εξουσία και η Yelena αναπτύσσει μαγικές δυνάμεις που δεν μπορεί να ελέγξει. Η ζωή της απειλείται ξανά και πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Αλλά το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο..*
Αυτό το βιβλίο το καταβρόχθισα!! Καθώς μου αρέσουν πάρα πολύ τα βιβλία που εστιάζουν στους χαρακτήρες και την ιστορία τους το Poison Study ήταν ό,τι πρέπει για μένα! Παρακολουθείς την εξέλιξη των χαρακτήρων μέσα από τις συγκρούσεις τους, τους φόβους που καλούνται να αντιμετωπίσουν, τις άμυνες που πρέπει να ρίξουν.
Η ιστορία σε συνεπαίρνει και όσο εξελίσσεται, τόσο περισσότερο θες να μάθεις το τέλος καθώς παρουσιάζονται όλο και περισσότερες πληροφορίες όχι μόνο για την έκβαση της ιστορίας, αλλά και για το παρελθόν των πρωταγωνιστών.
Θα το λατρέψετε αυτό το βιβλίο!  Και υπάρχει και συνέχεια…


*ελεύθερη μετάφραση του οπισθόφυλλου της αγγλικής έκδοσης


Study Trilogy Book One-Poison Study 
Σελίδες:416
Βαθμολογία: 5/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails