Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πέρσι Τζάκσον: Δεύτερη Ταινία και Κυκλοφορία του 4ου βιβλίου από τις ελληνικές εκδόσεις.

Γιούπι!! Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και δεύτερη ταινία με τον Πέρσι Τζάκσον μέσα στο 2012!! Trailer και ακριβής ημερομηνία δεν έχουν δοθεί ακόμα. Για λεπτομέρειες: imdb.com.

Αναφορικά με το 4ο βιβλίο της σειράς, Ο Πέρσι Τζάκσον και η Μάχη του Λαβυρίνθου, αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΠΑΠΥΡΟΣ.

Και τώρα έρχεται η ώρα της μεγάλης περιπέτειας του Λαβύρινθου... Ο Πέρσι αναγκάζεται από την πρώτη κιόλας μέρα να φύγει από το νέο του σχολείο, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με τις τρομερές Έμπουσες... Καταφεύγει στην Κατασκήνωση των Ημίαιμων, που απειλείται όλο και πιο πολύ από τις δυνάμεις της στρατιάς του Κρόνου• εκεί βρίσκει και ένα αινιγματικό πρόσωπο, τον Κόιντο, που αντικαθιστά προσωρινά τον θεό Διόνυσο... Όμως το κλειδί για την προστασία της Κατασκήνωσης και του κόσμου των ολύμπιων θεών βρίσκεται κάτω από τη γη, στον Λαβύρινθο, τον οποίο είχε κατασκευάσει ο Δαίδαλος κάτω από τα ανάκτορα του Μίνωα, του βασιλιά της Κρήτης. Ο Πέρσι και οι σύντροφοί του πρέπει να προλάβουν τον Λιουκ, τον εκπρόσωπο του Κρόνου, να βρουν πρώτοι τον Δαίδαλο και να πάρουν τον μίτο της Αριάδνης... Στον σκοτεινό κόσμο του Λαβύρινθου κάθε σήραγγα, κάθε στροφή, κάθε πύλη κρύβει και μια έκπληξη, θανάσιμους κινδύνους και αναπάντεχες συναντήσεις. Όλα οδηγούν σε μια έκβαση που κόβει την ανάσα, προανάκρουσμα της τελικής αναμέτρησης του κόσμου των ολύμπιων με τις δυνάμεις των τιτάνων, που θα ακολουθήσει στο πέμπτο βιβλίο, Τον τελευταίο Ολύμπιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails