Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Once a Witch- Carolyn MacCullough

***READ THIS REVIEW IN ENGLISH***

H Tasmin Greene κατάγεται από μια μεγάλη οικογένεια μαγισσών, και υποτίθεται ότι θα ήταν μια από τις πιο Χαρισματικές ανάμεσά τους. Αλλά η μαγεία της Tasmin ποτέ δεν εμφανίστηκε. Τώρα στα δεκαεφτά της, η Tasmin παρακολουθεί μαθήματα στο Μανχάταν, μακριά από την οικογένειά της. Αλλά όταν ένας όμορφος νέος καθηγητής την μπερδεύει με την πολύ Χαρισματική αδερφή της, η Tasmin συμφωνεί να βρει ένα χαμένο οικογενειακό κειμήλιο για αυτόν. Η αναζήτηση- και ο ξένος- θα αποδειχτούν πιο σοβαρά από ό,τι φαινόταν αρχικά, με αποτέλεσμα να στείλουν την Tasmin σε ένα κυνήγι θησαυρού πίσω στο χρόνο που θα ξεκλειδώσει το μυστικό της πραγματικής της ταυτότητας, θα ανασκαλέψει τις αμαρτίες της οικογένειάς της, και θα εξαπολύσει μια δύναμη τόσο εκδικητική που θα μπορούσε να τους καταστρέψει όλους τους.
 Πρόκειται για έναν γοητευτικό τρόπο αφήγησης που θα συναρπάσει και θα μαγέψει.
Οι σκέψεις μου:

Δώσε μου να διαβάσω βιβλίο με ταξίδι στο χρόνο και πάρε μου την ψυχή! Το ταξίδι στο παρελθόν και τα μυστήρια του χωροχρόνου πάντα με ενθουσίαζαν καθώς η παρουσία του ήρωα στο παρελθόν είναι  προϋπόθεση για την επέλευση κάποιων γεγονότων αλλά ταυτόχρονα μια λανθασμένη κίνηση του μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον. Λογικό λοιπόν να ξαφνιαστώ ευχάριστα όταν κατάλαβα ότι οι ήρωες επρόκειτο να πάνε πίσω στο χρόνο!
Το ταξίδι στο χρόνο όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος που τοποθετώ το Once a witch ανάμεσα στα αγαπημένα μου βιβλία του περασμένου χρόνου. Η γραφή της Carolyn Mac Cullough είναι μοναδική, δεν βιάζεται να αφηγηθεί την ιστορία της Tasmin, αλλά αφιερώνει χρόνο στο να παρουσιάσει τους χαρακτήρες, το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούνε, με αποτέλεσμα να δεθούμε γρήγορα μαζί τους και να διαβάζουμε την ιστορία της με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Μια έφηβη που προσπαθεί να αποδείξει την αξία της στην οικογένειά της, ένας γοητευτικός αλλά επικίνδυνος ξένος, ένας φίλος από το παρελθόν και ένα αντικείμενο με μεγάλη δύναμη είναι η συνταγή για ένα τρομερό μπλέξιμο που σας προτείνω να διαβάσετε!!

Witch Series-Book One
Βαθμολογία: 4/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails