Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Winter's Passage- Julie Kagawa

***READ THIS REVIEW IN ENGLISH***

Η Meghan Chase ήταν κάποτε ένα συνηθισμένο κορίτσι... μέχρι που ανακάλυψε ότι είναι στην πραγματικότητα μια πριγκίπισσα των ξωτικών. Μετά τη διαφυγή από τα νύχια των θανατηφόρων Iron Fey, η Meghan πρέπει να τηρήσει την υπόσχεσή της να επιστρέψει στο εξίσου επικίνδυνο Winter Court με την απαγορευμένη της αγάπη, τον πρίγκιπα Ash. Αλλά πρώτα η Meghan έχει ένα αίτημα: να επισκεφτούν τον Puck- τον καλύτερό της φίλο και υπηρέτη του πατέρα της, βασιλιά Oberon- που τραυματίστηκε σοβαρά καθώς υπερασπιζόταν τη Meghan έναντι των Iron Fey.
Αλλά η παράκαμψη που κάνουν η Meghan και ο Ash δεν περνάει απαρατήρητη. Έχουν προσελκύσει την προσοχή ενός αρχαίου, ισχυρού κυνηγού- ενός εχθρού που ακόμα και ο Ash μπορεί να μην είναι ικανός να νικήσει...

Οι σκέψεις μου:


Μέσα σ'αυτές τις 60 σελίδες γινόμαστε μάρτυρες του ταξιδιού της Meghan από το σπίτι της προς το Winter Court. Αυτό το ταξίδι μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί! Όχι μόνο η Meghan συνειδητοποιεί πως το μέλλον της είναι αβέβαιο, αλλά και καταδιώκεται από ένα άγνωστο και επικίνδυνο πλάσμα χωρίς να ξέρει το γιατί. Όσο για τον Ash, βλέπουμε τη σύγκρουση που έχει ξεκινήσει μέσα του, καθώς το καθήκον του δε συνάδει με τα συναισθήματά του για τη Meghan, μια σύγκρουση που φαντάζομαι θα αποτελέσει κεντρικό θέμα του επόμενου βιβλίου.
Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τους ήρωες του Iron King, το Winter's Passage είναι ότι πρέπει μέχρι να πιάσουν στα χέρια τους το επόμενο βιβλίο της σειράς.

Iron Fey Series- Book 1.5
Βαθμολογία: 4/5


*Thanks to Net Galley and Harlequin.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails