Κυριακή 8 Απριλίου 2012

The Kingdom- Amanda Stevens


***READ THIS REVIEW IN ENGLISH***


Βαθιά στους σκιερούς πρόποδες των Blue Ridge Mountains βρίσκεται μια ετοιμοθάνατη πόλη..


Το όνομά μου είναι Amelia Gray. Με αποκαλούν "Βασίλισσα του Νεκροταφείου". Μου έχει ανατεθεί η αποκατάσταση ενός παλιού νεκροταφείου στο Asher Falls, στη Νότια Καρολίνα, αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι βρίσκομαι εδώ για κάποιο άλλο σκοπό. Γιατί υπάρχει ένα νεκροταφείο στον πάτο της λίμνης Bell; Γιατί ελκύομαι ξανά και ξανά σ' έναν κρυμμένο τάφο που ανακάλυψα στο δάσος; Κάτι κατατρώει την ψυχή αυτής της πόλης- αυτού του βασιλείου που μαραζώνει- και θα αποκατασταθεί μόνο αν καταφέρω να ανακαλύψω την αλήθεια.


Οι σκέψεις μου


Με το που είδα ότι εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο της σειράς The Graveyard Queen δεν χρειάστηκε καν να διαβάσω τη σύνοψη του για να σπεύσω να το διαβάσω. Και δεν απογοητεύτηκα. Το «The Kingdom», σε αντίθεση με πολλά sequels, είναι αντάξιο του πρώτου βιβλίου και προσθέτει σημαντικά στοιχεία στην ιστορία της Amelie.
Αν και το σκηνικό και τα πρόσωπα της ιστορίας είναι διαφορετικά από αυτά του πρώτου βιβλίου, είναι τα πλέον κατάλληλα για να δοθούν οι απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτηματικά που μας απασχολούσαν για τη ζωή της Amelie. Το ταξίδι της στο Asher Falls δεν είναι απλά ένα επαγγελματικό ταξίδι, αλλά και ένας τρόπος να γνωρίσει τον εαυτό της και τις δυνάμεις της καλύτερα. Η συγγραφέας απεικονίζει έντεχνα την ωρίμανση της ηρωίδας μέσα από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει και γράφει με τέτοιο τρόπο ώστε η λύση του μυστηρίου έρχεται φυσικά.
Ανακαλύψτε το δεύτερο βιβλίο μιας εκπληκτικής σειράς που περιλαμβάνει ένα μυστήριο γεμάτο τοπικούς μύθους, οικογενειακά μυστικά και μια ανεξιχνίαστη δολοφονία.
*Thanks to NetGalley and Harlequin for providing me this galley.
The Graveyard Queen Series- Book Two
Βαθμολογία: 4/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails