Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

INK EXCHANGE-Melissa Marr


Σε ένα κόσμο γεμάτο σκιές και κίνδυνο, του οποίου η ύπαρξη είναι άγνωστη στους ανθρώπους, ξεκινά μια μεγάλη μάχη. Μετά από χρόνια σταθερότητας, η ισορροπία ανάμεσα στις Αυλές των Νεραϊδών έχει αλλάξει, και ο Irial, η κεφαλή της Σκοτεινής Αυλής, αγωνίζεται να κρατήσει ενωμένες τις επαναστατικές και πλέον ευάλωτες νεράιδές του. Αν αποτύχει, θα ακολουθήσει αιματοχυσία και σκληρότητα.
Η 17χρονη Leslie δε γνωρίζει τίποτα για τις νεράιδες και τις ίντριγκές τους, Όταν την προσελκύει ένα μαγικά όμορφο τατουάζ με φτερά, το μόνο που ξέρει είναι ότι πρέπει να το αποκτήσει, θεωρώντας ότι αυτό  συμβολίζει τις αλλαγές που απελπιστικά αναζητά στη ζωή της.
Το τατουάζ όντως φέρνει αλλαγές- όχι όμως τις αλλαγές που η Leslie περίμενε. Αυτές οι αλλαγές ενώσουν τη Leslie και τον Irial με έναν παράξενο δεσμό, ο οποίος την τραβάει όλο και περισσότερο στον κόσμο των νεραϊδών, καθιστώντας δύσκολο το να αντισταθεί στις προκλήσεις του και ανίκανο το να αποφύγει τους κινδύνους του.
Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο της σειράς Wicked Lovely, το οποίο εστιάζει σε διαφορετικούς χαρακτήρες από τους χαρακτήρες που παρουσιάζονται στο πρώτο βιβλίο. Τολμώ να πω ότι το Ink Exchange ήταν καλύτερο από το Wicked Lovely. Βασικά οι χαρακτήρες είχαν μεγαλύτερο βάθος. Η Leslie δεν είναι μια απλή κοπέλα- είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πραγματικά άσχημες στιγμές και προσπαθεί να προχωρήσει μπροστά, αν και της είναι δύσκολο. Ο Irial, παρόλο που περιμένουμε να είναι πραγματικά κακός από τη στιγμή που είναι η κεφαλή της Σκοτεινής Αυλής, είναι ικανός να νιώσει αγάπη όχι μόνο για τις νεράιδές του αλλά και για κάποιον άνθρωπο. Και σας εγγυώμαι ότι θα τον συμπαθήσετε περισσότερο από τον Keenan, τον Βασιλιά του Καλοκαιριού. Ο Niall, είναι μια νεράιδα που μάχεται ανάμεσα στην σκοτεινή και φωτεινή πλευρά του, ανάμεσα στον έρωτά του για τη Leslie και τις διαταγές των ανωτέρων του. Η συγγραφέας δημιουργεί και πάλι ένα ερωτικό τρίγωνο ( Leslie- Irial- Niall ) αλλά είναι πιο πετυχημένο από αυτό του πρώτου βιβλίου, γιατί πραγματικά δεν ξέρεις ποιόν να διαλέξεις. Με το Ink Exchange η Melissa Marr όχι μόνο διατηρεί το ενδιαφέρον, αλλά ανεβάζει τον πήχη και περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω το επόμενο βιβλίο.Wicked Lovely Series Book Two-Ink Exchange 
Σελίδες:325
Βαθμολογία: 5/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails