Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΓΙΚΕΣ ιστοΣΕΛΙΔΕΣ.. για χειροτεχνίες!!

Καθώς οι διακοπές των Χριστουγέννων έχουν φτάσει, έχω ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθώ με μικρές δημιουργίες!! Έχοντας ψάξει για ώρες στον ίντερνετ μέσω του google, έχω βρει τις εξής ιστοσελίδες τις οποίες θα επισκέπτομαι κάθε φορά που θέλω να δημιουργήσω κάτι:

Family Fun : : μια σελίδα γεμάτη χειροτεχνίες, συνταγές, σελίδες που μπορεί να εκτυπώσει κάποιος και να τις ζωγραφίσει και όχι μόνο. Έχει πολλές διαφορετικές ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν και θα ξυπνήσουν  το παιδί μέσα σας!

Όσοι θέλουν κάτι λιγότερο παιδικό μπορούν να επισκεφτούν ιστοσελίδες με την ιαπωνική τεχνική origami ( χειροτεχνίες που βασίζονται στο κατάλληλο δίπλωμα του χαρτιού ): η ιστοσελίδα www.origami-fun.com είναι από τις καλύτερες που έχω βρει.

Για όσους θέλουν να συνοδέψουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους με προσωπικές ευχετήριες κάρτες που έχουν φτιάξει οι ίδιοι η ιστοσελίδα www.making-greeting-cards.com θα τους βοηθήσει πάρα πολύ- μπορεί να μη διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης των καρτών, οι κάρτες όμως είναι μοναδικές και με μικρές παραλλαγές και λίγο ψάξιμο στο google μπορείτε να κάνετε θαύματα!!

Στο Wikihow έχω βρει πολλές φορές φοβερές δημιουργίες, οπότε μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε!

Τέλος, μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ελληνικό ιστότοπο www.hobby.gr όπου μπορείτε να διαβάσετε τα περιοδικά online καθώς και να εγγραφείτε στο foroum για να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις με άλλους δημιουργούς.

Καλή διασκέδαση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails