Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

A homemade Christmas- Tina Barseghian

**Read this review in ENGLISH**


Κάνοντας κάτι με τα χέρια σας-είτε πρόκειται για ένα πιάτο με μπισκότα που μόλις έχουν ψηθεί, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στεφάνια, κάλτσες ή ένα στολίδι φτιαγμένο με τη μέθοδο origami- είναι ένας υπέροχος τρόπος να επικοινωνήσετε με το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.
Από την εορταστική διακόσμηση μέχρι τα δώρα, το βιβλίο A Homemade Christmas είναι γεμάτο από σχέδια, συνταγές, tips και χρήσιμες συμβουλές που εγγυημένα θα προσθέσουν μια «σπιτική» πινελιά στην περίοδο των διακοπών σας. Ανοίξτε αυτό το γοητευτικό βιβλίο σε οποιαδήποτε σελίδα και θα ανακαλύψετε έναν πλούτο από πρακτικές και εύκολες ιδέες για διακοπές με τη δική σας πινελιά.

- δημιουργείστε προσωπικές και ξεχωριστές εορταστικές κάρτες
- διακοσμήστε το σπίτι σας με εορταστικές και χειροποίητες κατασκευές
- μαγειρέψτε απλά αλλά αξέχαστα σπιτικά πιάτα
- φτιάξτε μοναδικά χειροποίητα δώρα
- μοιραστείτε τη χαρά της εποχής με φίλους και οικογένεια
 Γεμάτο με έμπνευση και ιδέες που ενώνουν την οικογένεια, είναι φιλικές προς το περιβάλλον, εορταστικές και γεμάτες νόημα, το A Homemade Christmas θα επαναφέρει τις προσωπικές δημιουργίες στις διακοπές σας!


Αυτές τις διακοπές έχετε όρεξη να δημιουργήσετε αλλά δε ξέρετε τι να κάνετε και πώς να το κάνετε; Αυτό το βιβλίο είναι ότι πρέπει για εσάς!! Περιέχει διασκεδαστικές ιδέες που ο καθένας μας μπορεί να υλοποιήσει και που θα γεμίσουν τις μέρες σας και θα φέρουν χαρά στους γύρω σας, καθώς δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από ένα δώρο ή μια κάρτα που έχει φτιάξει κάποιος με τα χέρια του.
Μπορείτε να το παραγγείλετε από αυτήν την ιστοσελίδα.

Βαθμολογία: 3/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails