Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο Πέρσι Τζάκσον και η κατάρα του Τιτάνα- Rick Riordan

Λίγες μέρες πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, ο Πέρσι, η Άναμπεθ και η Θάλεια πηγαίνουν σε ένα μυστηριώδες σχολείο, όπου ο Γκρόβερ έχει ανακαλύψει δύο νέους ημίαιμους. Πρέπει να τους μεταφέρουν στην κατασκήνωση. Όμως ο Στρατηγός του Κρόνου του κυρίου των τιτάνων, έχει στήσει μια θανάσιμη παγίδα για τους ήρωές μας... Η Άναμπεθ θα αιχμαλωτιστεί, ο Πέρσι και οι άλλοι ημίθεοι θα σωθούν με την παρέμβαση της Άρτεμης και των Τοξοτριών της. Όμως ακόμη και η θεά θα πέσει στην παγίδα του Κρόνου... Η Άναμπεθ πρέπει να σωθεί, και η Άρτεμη πρέπει να ελευθερωθεί πριν το χειμερινό ηλιοστάσιο, όταν οι θεοί θα κάνουν το συμβούλιό τους στον Όλυμπο. Και για να γίνει αυτό, κάποιος ήρωας πρέπει να θυσιαστεί... 
Όλα κρέμονται σε μια κλωστή.

Ο Πέρσι πρέπει σε λίγες μέρες
μέχρι το χειμερινό ηλιοστάσιο
να βρει την Άρτεμη και να ελευθερώσει την Άναμπεθ.
Οι δυνάμεις του Κρόνου είναι τώρα πανίσχυρες.Θα τα καταφέρει;


Και ναι! Το τρίτο βιβλίο της σειράς «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι», η Κατάρα του Τιτάνα, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πάπυρος. Ετοιμαστείτε για περισσότερη δράση, περισσότερους ήρωες και.. μεγαλύτερο μπέρδεμα!!

 Σε αυτό το βιβλίο ο Rick Riordan διασπά την αρχική τριάδα ηρώων (Πέρσι-Γκρόβερ-Άναμπεθ), και εισάγει καινούριους χαρακτήρες που δίνουν μια πνοή ανανέωσης στο βιβλίο και το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο!

Καθένας από αυτούς τους χαρακτήρες έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολή απόφαση-  είναι μια επιλογή ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν, στους φίλους και την οικογένεια, στο καλό και στο κακό. Θα είναι οι αποφάσεις τους σωστές και τι θα τους κοστίσουν;

Ένα βιβλίο ισάξιο των προηγούμενων της σειράς, το οποίο επιτείνει ακόμα περισσότερο την αγωνία του αναγνώστη για την έκβαση της ιστορίας. Καλή ανάγνωση!!
Percy Jackson and the Olympians-Book Three
Εκδόσεις: Πάπυρος
Βαθμολογία: 4/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails