Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

So many books, so little time (#3)

The Doctor Who Edition

Με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων του Doctor Who, έχουν εκδοθεί αρκετά βιβλία (και αναμένονται κι άλλα), οπότε, σαν γνήσια Whovian, πρέπει να τα μοιραστώ μαζί σας! :-) Και να ξέρετε, το εορταστικό επεισόδιο προβλήθηκε χθες γι' αυτό μην περιμένετε- δείτε το!!

 The 50th Anniversary Book Collection


Για τον εορτασμό των 50 χρόνων Dr Who, τα BBC Books επανεκδίδουν έντεκα κλασσικά μυθιστορήματα Dr Who- ένα για κάθε Doctor- τα οποία διάλεξαν από το σύνολο των βιβλίων της σειράς. Ανανεωμένα, με νέους προλόγους και ολοκαίνουρια εξώφυλλα, δεν είναι μόνο μια συλλεκτική συλλογή για τους φαν, αλλά και μια εξαιρετική εισαγωγή στο βάθος και εύρος του κόσμου φαντασίας του Dr Who. Μπορείτε να τα βρείτε μέσω της ιστοσελίδας των εκδόσεων Random House.
(πηγή: doctorwho.tv )



Dr Who Short Stories από συγγραφείς παιδικών βιβλίων


11 διάσημοι συγγραφείς παιδικών βιβλίων γράφουν διηγήματα που θα διαδραματίζονται στον κόσμο του Dr Who. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 3 διηγήματα, το "A Big Hand for the Doctor" από τον Eoin Colfer, συγγραφέα της σειράς "Αρτέμης Φάουλ", το "The Nameless City" από τον Michael Scott, συγγραφέα της σειράς "Τα μυστικά του Αθάνατου Νίκολας Φλαμέλ" και το "The spear of Destiny" από τον Marcus Sedgwick, συγγραφέα της σειράς "The raven mysteries".
(πηγή doctorwho.tv και goodreads.com )

Doctor Who:The Forgotten (The Forgotten #1-6)

To 2008 κυκλοφόρησαν 6 graphic novels στα οποία ο Doctor και η Martha απομονωμένοι σε ένα παράξενο μουσείο που είναι αφιερωμένο σ' αυτόν και χωρίς να μπορούν να βρουν την TARDIS πρέπει να βγάλουν άκρη πως και γιατί βρέθηκαν εκεί- υπάρχει όμως μια μικρή δυσκολία: ο Doctor έχει χάσει τις αναμνήσεις κάθε προηγούμενης ενσάρκωσής του. Τον Απρίλιο του 2013 επανακυκλοφορούν όλα σε ένα graphic novel, και είμαι τόοοοοοοσο τυχερή που μου το δώσαν για παρουσίαση!! Και είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Σε λίγες μέρες θα γράψω την παρουσίασή μου, οπότε θα μάθετε περισσότερα γι' αυτό!!


Τι λέει λοιπόν; Σας έψησα καθόλου για Doctor Who; Όσοι πάντως δεν την έχετε δει τη σειρά, μην περιμένετε άλλο-ξεκινήστε!! :-)

4 σχόλια:

aparajita είπε...

ya i heard of them....god totally want to own them so much....

Le' Grande Codex

Creative Mind είπε...

I can't actually believe that there is a fan of DrWho wouldn't want these books!! :-D

Flannery Anderson είπε...

I didn't know they had Doctor Who graphic novels! MUST READ! :)

Creative Mind είπε...

And now, due to the 50th anniversary many more are being published! You should also check out this:
http://comics.wikia.com/wiki/Doctor_Who:_Prisoners_of_Time
I just got it for review! Hurray!!!

Related Posts with Thumbnails